Kerhoillat

Tulosta
Viimeksi päivitetty 12.12.2015

Kerhoillat järjestetään normaalisti joka toinen keskiviikko klo 18 - 20 Puolivälinkankaan vesitornilla ("Puolivälinkankaan tähtitorni"). Esitelmät ja viralliset kokoukset pidetään yleensä Oulun Yliopistolla. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan tapauskohtaisesti kutsun yhteydessä näillä sivuilla ja Facebookissa.

Tule rohkeasti mukaan, harrastitpa tähtitiedettä millä tavalla hyvänsä! Tapaamisissa voimme tutustua toisiimme, vertailla havaintoja ja kokemuksia havaintovälineistä, pitää esitelmiä, oppia uutta ja saada uutta intoa ja syvennystä harrastukseen, katsella toistemme ottamia valokuvia tai suunnitella yhteisiä havaintotapahtumia ja muuta toimintaa. Isoillakin kaukoputkilla pääsee katsomaan. Jäsenetuun kuuluu huomattava vajaan 40%:n kirja-ale Ursan kirjoista. Jäsenillä on myös mahdollisuus lainata Arktoksen kirjastosta kirjoja. Meille saa myös esittää tapahtumaehdotuksia ja esitelmätoiveita.

Yhdistyksen vakijäsenistöön ja kerhoilloissa kävijöihin kuuluu useita erikoisalojenkin (amatööri-)asiantuntijoita.  Yleisö on tervetullut keskustelemaan ja kyselemään niin helpoista kuin vaikeammistakin tähtitieteen, mutta myös laajemminkin luonnontieteen, pariin kuuluvista aiheista.

2011. © Oulun Arktos ry
By Joomla 1.7 Templates